Nästan som du

Recensioner:

 

Bokpool

Nästan som du är en bok som jag tyckte väldigt mycket om. Den är välskriven och mycket spännande. Boken är lättläst med ett bra språk och en riktig bladvändare, det var svårt att lägga den ifrån sig.”

Vargnatts bokhylla
”Ibland är stämningen verkligen klaustrofobisk och panikslagen. Ingen av huvudpersonerna är direkt sympatiska men i det här fallet funkar det. Det går inte att sluta läsa innan alla bitar fallit på plats.”

Binas Books
Nästan som du är en välskriven och lättläst roman med oväntade vändningar och den är oerhört spännande. Jag sträckläste boken.”

Zellys Bokhylla
”Det här är en väldigt bra bok och så otäck på ett psykologiskt sätt.”

Emmas krypin
”Författaren har lyckats skapa en spännande psykologisk historia och jag lyckades inte lägga ifrån mig boken. Detaljer som jag inte tänkte på i början men som snyggt vävs in i historien. Det är kul när böcker överraskar en!”

Från Goodreads

”Både Martina och Lyra väcker genast nyfikenhet hos mig när jag introduceras för dem. Författaren bygger tidigt upp en spänning och som läsare förstår jag att det är något speciellt med de här kvinnorna. Till ytan är de som vilka kvinnor som helst. Vänliga, en av dem karismatisk och den andra en aning försiktig och ödmjuk men … kan man lita på dem? Med jämna mellanrum får man hintar om deras bakgrund som ökar på tvånget att jag bara måste få veta deras hemligheter. Dödsfallen som sedan sker i deras närhet är raffinerade och riktigt creapy. Vad är det i deras förflutna som försöker komma ikapp dem? Mot slutet stegras spänningen och trots att vissa svar uppdagas är det nya frågor som ständigt ökar på adrenalinet. Jag förundras över hur författaren har lyckats väva ihop och framställa de två kvinnliga huvudpersonerna så sinnrikt. Inget är möjligt att förutse och twisten i slutet gav mig knottror över hela kroppen.

Efter att jag hade läst sista sidan och slagit igen pärmen kände jag att det här är en bok som kommer beröra och leva länge inom mig. Livsöden som annars är svåra att föreställa sig men som i Nästan som du väcker upp något som inte går att glömma i första taget.”