Titel och baksidestext

Nu har jag kommit till den punkt där jag känner att det börjar bli dags att berätta lite mer om min bok. 🙂

Boken heter Nästan som du, och nedan följer baksidestexten:

Martina är fast förvissad om att hon lyckats lämna det förflutna bakom sig när hon en dag får ett brev från någon som vill avslöja allt om vem hon egentligen är. Någon vars liv hon en gång förstörde, och som vill krossa hennes på samma sätt.

Lyra har levt ett rotlöst liv sedan den ödesdigra dagen i hennes barndom då hela hennes familj utplånades. Nu vill hon hitta en plats där hon kan slå sig ner och börja om, bli den sortens person hon alltid velat vara.

När deras vägar korsas börjar saker som legat gömda komma upp till ytan och efter att det första dödsfallet inträffat ställs situationen snart på sin spets. Vem kan man egentligen lita på, och vad händer när tillit blir förenat med absolut livsfara?

Nästan som du är en mångbottnad spänningsroman i subgenren Female Noir, om vad som får människor att passera gränsen för det otänkbara, och hur mycket vi egentligen har rätt att veta om de personer vi släpper in i våra liv.

Annonser

29 thoughts on “Titel och baksidestext

 1. Carola

  Jag får väldigt starka Nora Roberts-vibbar av att läsa den där baksidestexten. Jag vet inte vad du känner för henne men det är menat som en komplimang för jag älskar hennes spänningsromaner där döden lurar i skuggorna. Blev riktigt sugen på att få suga tag i boken nu! 🙂

  Liked by 1 person

 2. Ping: Nästa titel | Signerat Dezmin

 3. Carola

  Nu är det inte feelgood-parallellen jag syftar på utan hennes förmåga att skapa en kuslig spänning. Ska jag vara ärlig så har jag bara läst två av hennes böcker så jag är långt ifrån någon expert på hennes böcker. Oavsett så ska det bli superspännande att läsa din bok 🙂

  Liked by 1 person

 4. Katarina Inläggets författare

  Jag förstår 🙂 Vilka två har du läst av henne och hur var de? Jag läste henne en del när jag var yngre men det var några år sedan nu 🙂
  vad kul, hoppas du gillar den som sagt 🙂

  Liked by 1 person

 5. Carola

  De jag läst heter Förföljd av det förflutna (en seriemördare jagar det offer som lyckades fly) och Främlingen vid havet (en kvinna möter en man som har anklagats för att ha mördat sin fru). Båda var inga romansböcker direkt även om det förekom en kärlekshistoria. Riktigt nervpirrande 🙂

  Liked by 1 person

 6. Katarina Inläggets författare

  Vad roligt att höra! 🙂 jag har inte hört hennes bok, är det inte den som bara släpps som ljudbok? Har ingen aning om genren, men det låter intressant iaf. Får kolla upp den.
  Ja det är nog en genre man är lite ensam om, hehe.

  Liked by 1 person

 7. anethebergendahl

  Låter spännande i mina öron med baksidestexten. Titeln är lockande och om jag såg den i bokstället skulle jag plockat upp den för titelns skull. Eftersom jag gillar att läsa om starka och självständiga kvinnor är detta en bok jag kan tänka mig läsa. Ser fram emot ditt boksläpp:)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s