Äntligen-läsning

För någon månad sedan gjorde jag som Carola tipsat om och signade upp för en digital subscription på Writers Digest. Det var perfekt, att kunna läsa den på paddan eller datorn. 🙂 Och inte kostade det mycket heller, ett år för 9,96 USD. Perfekt! (Det är mindre än vad de tar för ETT (!) nummer hos tidningsförsäljarna!)

Idag kom senaste numret, så nu har jag läsning under de sista dagarna på semestern. 🙂

Skärmklipp 2016-08-04 11_Fotor

 

Annonser

13 thoughts on “Äntligen-läsning

  1. Katarina Inläggets författare

   Nja, det kommer en länk med e-post som jag läser i webläsaren 🙂 Förra numret sparade jag på hemskärmen, på så sätt kan jag ha kvar dem även sedan jag läst. 🙂 Det är ju toppen!

   Liked by 1 person

   Svara
   1. Carola

    Aha. Jag skulle vilja ha en prenumeration där jag sparar numren i Kindle-appen eller i iBook. När jag prenumerarade senast fick jag dem till en särskild app som WD har för iPad men finns tyvärr inte för iPhone eller ens Macen. Lite synd eftersom jag vill kunna välja på vilken enhet jag läser. Ett i-landsproblem men det vore ändå önskvärt 🙂

    Gilla

 1. Mia

  Har den som pappersprenumeration för hittade nåt suveränt erbjudande, men jo, tänkte genast när den började dyka upp att kanske man skulle ha den här i digitalvariant hellre. Så det får väl bli så sen. Tror jag.

  Liked by 1 person

  Svara
  1. Katarina Inläggets författare

   Åh, det låter suveränt! Säg till om du hittar fler så är jag kanske intresserad med. 🙂 gillar den skarpt, mycket bättre än skriva som jag bara tycker känns amatörmässig.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s